Fogás: desszert, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztához a vajat összekeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a 2 tojást. Ezután hozzákeverjük a lisztet, a szódabikarbónát, a tejfölt, végül a mézet (a mézet olvasszuk folyékonyra).
Ha összeállt a tészta, 4 részre vágjuk, és 4 téglalappá nyújtjuk, és tepsi hátán laponként megsütjük.
A krémhez a tejet felmelegítjük, hozzáadjuk a pudingport és a cukrot. Ha kész a puding, hűlni hagyjuk, majd ha hideg, hozzáadjuk a vajat, jól kikeverjük.
A süti összeállításakor az alsó lapra lekvárt kenünk, majd a következőre a krém felét, ezután újra lekvár és krém következi, a tetejét pedig étcsokoládéval vonjuk be úgy, hogy egy kevés olajjal felolvasztjuk, és késsel rásimítjuk a tészta tetejére.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Csak másnap szeleteljük fel. Minél többet áll, annál puhább lesz a tészta.
|
|
|
|
2 komment
|
100 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.23 13:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
katika_1972 |
2017.01.30. 17:36 (#2) |
|
 |
Ha ezt valaki 60 perc alatt elkészíti az rodolfó 2.! |
|
csitti01 |
2012.04.06. 19:26 (#1) |
|
 |
2x van írva a puding. A krémnek gőz felett főzés nélkül nincs állaga, szétfolyik az egész. @ |
| |
|
|
|
vajat összekeverjük, mézet olvasszuk, tejet felmelegítjük, süti összeállításakor, alsó lapra, krém felét, tetejét pedig, kevés olajjal, tészta tetejére, összeállításakor, szódabikarbónát, szódabikarbóna, étcsokoládéval, kristálycukor, felmelegítjük, összekeverjük, felolvasztjuk, hozzákeverjük, baracklekvár, következőre, szeleteljük, étcsokoládé, folyékonyra, porcukorral, hozzáadjuk, hozzáadjuk, kikeverjük, rásimítjuk, hozzáadjuk, pudingport, téglalappá, tésztához, következi, olvasszuk, laponként, liszt, kiskanál szódabikarbóna, porcukor, kristálycukor, csomag vaníliás pudingpor, egész tojás, kanál tejföl, evőkanál folyékony, csomag vaníliás pudingpor, baracklekvár, étcsokoládé, kevés olaj,
|
|
|
|
|