Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szűzpecsenyéből szeleteket vágok. Egy főre 3 szeletet számolok. Sózom,borsozom és olívaolajjal valamint rozmaringgal bedörzsölöm. A zöldségeket kockára vágom és forró serpenyőben összepirítom őket. Sózom ,majd rádobom az olívabogyót,majd nyakon öntöm a paradicsompürével. Egy másik serpenyőben olajat melegítek és ha forró rádobom a szűzpecsenyét. Hirtelen 2-3 perc alatt megsütöm és már tálalható is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálalhatjuk sültkrumplival de ez el is hagyható.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
bnejudit
2014.02.04 12:17
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szűzpecsenyéből szeleteket, zöldségeket kockára, másik serpenyőben, szűzpecsenyéből, sültkrumplival, szűzpecsenyét, olívaolajjal, rozmaringgal, összepirítom, szűzpecsenye, zöldségekkel, bedörzsölöm, olívabogyót, Tálalhatjuk, serpenyőben, serpenyőben, Rozmaringos, zöldségeket, szűzpecseny, olívabogyó, szeleteket, lilahagyma, olívaolaj, padlizsán, melegítek, tálalható, rozmaring, szeletet, valamint, csipet, olívaolaj, lilahagyma, csipet őrölt bors, paprika, cukkini, padlizsán, szál rozmaring, marék olívabogyó, szűzpecsenye, doboz paradicsomkonzerv püré,
|
|
|
|
|