Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A babot egy éjszakára beáztatjuk.A felforrósított olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát és az összezúzott fokhagymát. Pirospaprikával meghintjük,majd egy liter vízzel felöntjük.Hozzáadjuk a babot ,és sóval, babérlevéllel ízesítve félpuhára főzzük.Ekkor beletesszük az összevágott savanyú káposztát és készre pároljuk.
Tejföllel megöntözve forrón tálaljuk .
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Aki gazdagabban szeretné adni, 10-15 dkg füstölt kolbászt vagy virslit is főzhet bele, természetesen előzőleg karikára vágva.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.15 15:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
éjszakára beáztatjuk, felforrósított olajon, apróra vágott, összezúzott fokhagymát, liter vízzel, összevágott savanyú, Pirospaprikával, felforrósított, babérlevéllel, természetesen, káposztaleves, vöröshagymát, pirospaprika, vöröshagyma, beletesszük, gazdagabban, összevágott, összezúzott, beáztatjuk, Hozzáadjuk, megöntözve, tálaláshoz, fokhagymát, meghintjük, babérlevél, félpuhára, Tejföllel, éjszakára, káposztát, felöntjük, fokhagyma, pirítjuk, száraz fehérbab, evőkanál olaj, vöröshagyma, kiskanál pirospaprika, babérlevél, savanyú káposzta, gerezd fokhagyma, tálaláshoz, tejföl,
|
|
|
|
|
Knédli
|
2 komment
|
12 ember kedveli
|
|
|
|
|
|