Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst vékony csíkokra vágjuk. A hagymákat megpucoljuk, feldaraboljuk és a zsírban megpirítjuk. Beletesszük a lisztet, majd pár percig tovább pirítjuk. Beletesszük a húst, és kb 2-3 percig pároljuk.
Felengedjük vízzel, gulyáskrémmel, sóval, borssal, tárkonnyal ízesítsük és puhára főzzük.
Közben a tarhonyát a forró olajon kicsit megpirítjuk, majd vízzel felengedjük. Ízlés szerint ízesíthetjük, és puhára főzzük.
A tokánnyal tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A hús finomabb és zamatosabb lesz ha fele fele arányban engedjük fel vízzel és vörösborral.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cocco
2012.06.07 03:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst vékony, hagymákat megpucoljuk, zsírban megpirítjuk, forró olajon, tokánnyal tálaljuk, feldaraboljuk, gulyáskrémmel, ízesíthetjük, Felengedjük, tarhonyával, Beletesszük, felengedjük, megpirítjuk, Beletesszük, megpirítjuk, megpucoljuk, vörösborral, vöröshagyma, tárkonnyal, gulyáskrém, zamatosabb, Tárkonyos, tarhonyát, ízesítsük, fokhagyma, hagymákat, tokánnyal, marhacomb, pirítjuk, csíkokra, pároljuk, sertés- vagy marhacomb, vöröshagyma gerezd fokhagyma, zsír liszt olaj, bors tárkony, gulyáskrém, tarhonya,
|
|
|
|
|