Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szalonnákat megfelezem. A csirkemellet felszeletelem, enyhén kiklpfolgatom, sózom, megszórom borssal és rozmaringgal (őrölt, vagy friss levelek), majd 16 felé vágom. Minden melldarabot betekerek két-két szalonnaszeletbe és szépen átkötöm a csomagokat egy-egy spárgával. Minden csomagra tűzök egy rozmaringágat, melynek az illata át fogja járni a sültet. tepsibe teszem őket és a sütőben lassan megsütöm (40 perc).
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Köretnek burgonyát javaslok.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.18 06:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szalonnákat megfelezem, csirkemellet felszeletelem, csomagokat egy-egy, sütőben lassan, szalonnaszeletbe, császárszalonna, csirkemellbatyu, rozmaringágat, felszeletelem, kiklpfolgatom, rozmaringgal, csirkemellet, melldarabot, szalonnákat, Rozmaringos, megfelezem, csomagokat, csirkemell, burgonyát, spárgával, szeletelt, megszórom, betekerek, rozmaring, Köretnek, javaslok, étvágyat, csomagra, megsütöm, tepsibe, csirkemell, bors, rozmaring ágak, vékony spárga,
|
|
|
|
|
Linzer
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
|
|
|
|
|