Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojássalátához elsősorban főtt tojás kell, tehát fogd a tojásokat, főzd legalább nyolc percig forró vízben. Ha letelt a tojásokra szánt idő, szabadítsd meg őket a héjuktól, majd karikázd fel nagyjából egységesen széles darabokra.A hagymát kockázd fel, majd a tejfölt, a majonézt és a mustárt keverd össze, adj hozzájuk pár csepp citromlevet és ízesítsd kedvednek megfelelő mértékben. Ha kész vagy a mártással - ha nem elég híg, egy kis tejszínnel még hígíthatsz rajta -, óvatosan keverd össze a tojásokkal, majd fedd le és amíg nem fogyasztod, tedd a hűtőbe, a legjobb, ha áll egy éjszakát, de legalább pár órát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
lehet virslit is tenni bele.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
henihencsi
2014.02.22 13:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojássalátához elsősorban, tojásokra szánt, hagymát kockázd, mustárt keverd, tojássalátához, evőkanálnyi, citromlevet, vöröshagyma, evőkanálnyi, tojássaláta, tejszínnel, elsősorban, szabadítsd, tojásokkal, hígíthatsz, egységesen, fogyasztod, tojásokra, tojásokat, darabokra, kedvednek, mártással, megfelelő, nagyjából, Majonézes, mértékben, héjuktól, legalább, karikázd, ízesítsd, tojás, tejföl, nagy vöröshagyma, evőkanálnyi majonéz, evőkanálnyi mustár, csepp citromlé, frissen őrölt bors,
|
|
|
|
|