Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lencsét sóval, babérlevéllel, és a vízzel feltesszük főni (kb. 30 perc).
Ha készen van leszűrjük, és nedvszívó papírra terítjük, hogy megszáradjon.
A répát lereszeljük az almareszelőn, és késszel tovább aprítjuk.
Majd a hagymát is apróra vágjuk, és egy ek olajon pici sóval és borssal lassan dinszteljük.
Ez kb. 6 perc.
A lencsét, és a répás hagymát összekeverjük, hozzáteszünk egy ek olajat, ecetet, és a sajtot.
Elkeverjük a hozzávalókat.
Ha még melegek az összetevők, a sajt szépen elolvad benne.
A lencsés sajtos keverékhez hozzáadjuk a tojást, és a morzsát.
Minimum 1/2 órára, max. 2 napra hűtőbe tesszük.
Ha előkészítettük a hamburger hozzávalóit, akkor előkészítjük a pogácsákat, és mindkét felét megsütjük teflonos felületen, kevés olajon.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.24 17:12
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lencsét sóval, vízzel feltesszük, répát lereszeljük, répás hagymát, sajt szépen, lencsés sajtos, hamburger hozzávalóit, előkészítettük, babérlevéllel, mogyoróhagyma, összekeverjük, hozzávalókat, almareszelőn, előkészítjük, hozzáteszünk, megszáradjon, balzsamecet, lereszeljük, hozzávalóit, dinszteljük, hozzáadjuk, keverékhez, összetevők, kecskesajt, feltesszük, pogácsákat, babérlevél, Elkeverjük, Hozzávalók, nedvszívó, felületen, hamburger, sárgarépa, babérlevél, 100g sárgarépa, közepes mogyoróhagyma, olíva, balzsamecet, puha kecskesajt feta jellegű, tojás, pirított morzsa,
|
|
|
|
|