Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felsorolt anyagokat összekeverjük, kizsírozott, (vagy kivajazott), és kilisztezett tepsibe öntjük. Közepesen meleg sütőben 15-20 perc alatt megsül. Félbe szoktam vágni, és pikáns lekvárral megkenem. Különösen finom áfonya lekvárral. Mák helyett készíthető dióval is, akkor Bögrés-diós a neve.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hétköznapi, vasárnapi desszertnek kiváló.
|
|
|
|
0 komment
|
25 ember kedveli
|
isti53
2011.12.14 12:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felsorolt anyagokat, összekeverjük, teáskanálnyi, kilisztezett, megkenéshez, desszertnek, kizsírozott, kivajazott, készíthető, Hétköznapi, Közepesen, anyagokat, lekvárral, lekvárral, vasárnapi, felsorolt, Különösen, megkenem, evőkanál, helyett, sütőben, szoktam, tepsibe, darálva, sütőpor, darálva, kiváló, bögre darálva, bögre cukor darálva, bögre liszt, bögre, egész tojás, csipet, evőkanál olaj vagy, teáskanálnyi sütőpor, Pikáns lekvár megkenéshez,
|
|
|
|
|