Fogás: egyéb, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A mártáshoz kikeverem a tejfölt, a majonézt, a mustárt, a cukrot és a sót, valamint az apróra vagdalt zöldfűszereket (lehetnek szárítottak is). A megfőtt krumplikat megtisztítom, kisebb kockákra vágom és mehetnek a mártáshoz. Ugyancsak belekeverem a lecsöpögtetett kukoricát, a nagyon apróra vagdalt hagymát és a karikázott virslit is. Óvatosan összeforgatom az egészet, majd letakarva pár órára a hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
elenacska
2014.03.07 19:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
mártáshoz kikeverem, apróra vagdalt, megfőtt krumplikat, lecsöpögtetett kukoricát, nagyon apróra, karikázott virslit, hűtőbe teszem, ízek összeérjenek, zöldfűszereket, lecsöpögtetett, összeforgatom, megtisztítom, összeérjenek, Virslisaláta, belekeverem, szárítottak, karikázott, zöldfűszer, krumplikat, lilahagyma, Ugyancsak, mártáshoz, letakarva, kikeverem, mártáshoz, kukoricát, valamint, lehetnek, mehetnek, kockákra, majonézt, kukorica, Óvatosan, vagdalt, héjában főtt krumpli, doboz kukorica, virsli, lilahagyma, tubus majonéz, pohár tejföl, ízlés szerint, ízlés szerint cukor, ízlés szerint zöldfűszer,
|
|
|
|
|
Csevap
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|