Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halat felcsíkozzuk ujjnyi vastagra, besózzuk, valamint elkészítjük a sörtésztát.
A felvert tojásba beleszórjuk a lisztet, folyamatosan keverjük, nehogy csomós legyen, majd a sörrel egy palacsintatésztánál kicsit sűrűbbre hígítjuk. Beleteszünk egy gerezd zúzott fokhagymát, valamint a finomra vágott petrezselymet.
A halakat ebben a tésztában megforgatjuk, és forró, bő olajban kisütjük. Közben forró, sós vízben kifőzzük a gnocchit. Amint feljön a burgonyagombóc, kivesszük, mivel a tejszínes léből még vesz fel folyedékot.
A körethez a parajt a maradék zúzott fokhagymával együtt kevés vajon elkezdjük fonnyasztani, közben sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a leforrázott gnocchit, felöntjük tejszínnel. Beforraljuk, majd ha besűrűsödött, beletesszük a maradék vajat, és elkeverjük benne, míg felolvad.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Forrón fogyasszuk a hallal.
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.05 15:18
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
        
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
halat felcsíkozzuk, felvert tojásba, gerezd zúzott, finomra vágott, halakat ebben, tésztában megforgatjuk, tejszínes léből, maradék zúzott, leforrázott gnocchit, maradék vajat, burgonyagombóc, petrezselymet, fonnyasztani, folyamatosan, felcsíkozzuk, fokhagymával, petrezselyem, besűrűsödött, megforgatjuk, sörtésztában, leforrázott, elkészítjük, beleszórjuk, Beleteszünk, Beforraljuk, beletesszük, elkeverjük, Harcsafilé, fogyasszuk, folyedékot, fokhagymát, tejszínnel, Hozzáadjuk, sörtésztát, tésztában, tejszínes, harcsa, liszt, tojás, gerezd fokhagyma, dkg leveles paraj, csomag gnocchi, tejszín, köteg petrezselyem, bors,
|
|
|
|
|