Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A combokat megmosom, megtisztítom.A lisztet összekeverem a fűszerekkel, a sóval és a zúzott fokhagymával. Egy nagyobb tűzálló tálat, vagy tepsit kikenek vajjal.A combokat egyenként megmártom a fűszeres lisztben, majd a kivajazott tálra fektetem őket, szépen egymás mellé.A maradék fűszeres lisztet egyenletesen rájuk szórom.A megtisztított, megpucolt vöröshagymát egyenletesen rákarikázom a lisztes combokra. Az egésznek a tetejére szépen rászórom a reszelt sajtot. A tejfölt elkeverem az olajjal. Meglocsolom vele a csirkét.A tálra alufóliát borítok és előmelegített, forró sütőben (kb. 200°C-on, gázsütőn 4-es fokozat) 50 percig sütöm, majd leveszem róla a fóliát és további 20 percig pirítom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Burgonyapürével tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
patakigigi
2014.03.01 16:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
combokat megmosom, lisztet összekeverem, zúzott fokhagymával, nagyobb tűzálló, combokat egyenként, fűszeres lisztben, kivajazott tálra, maradék fűszeres, lisztes combokra, tetejére szépen, reszelt sajtot, tejfölt elkeverem, tálra alufóliát, Burgonyapürével, előmelegített, megtisztított, vöröshagymát, megtisztítom, összekeverem, egyenletesen, fokhagymával, egyenletesen, fűszerekkel, rákarikázom, Meglocsolom, vöröshagyma, csirkecomb, Majorannás, kivajazott, csirkecomb, elkeverem, fokhagyma, megpucolt, majoranna, alufóliát, megmártom, egyenként, lisztben, rászórom, liszt, pohár tejföl, gerezd fokhagyma, vöröshagyma, étolaj, bors, majoranna, őrölt kömény, füstölt sajt, csirkecomb,
|
|
|
|
|