Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 10 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Alapanyaga camembertsajt, amelyet az egyéb hozzávalókkal keverünk krémesre.
A szép kerek sajt tetejét éles késsel vékonyan, óvatosan levágjuk. A belsejét óvatosan kikaparjuk, hogy csak a vékony héjréteg maradjon. A lilahagymát megpucoljuk, és a snidlinggel együtt apróra vágjuk. A vajat és a sajtot jól kikavarjuk, és a többi -ízlés szerint adagolt- hozzávalóval ízesítjük. Visszatöltjük a sajthéjba a krémet, tetejét snidlinggel díszítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Pirítós mellé kínáljuk, és ne feledkezzünk meg sört is bekészíteni mellé!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 14:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
egyéb hozzávalókkal, szép kerek, belsejét óvatosan, vékony héjréteg, lilahagymát megpucoljuk, snidlinggel együtt, többi -ízlés, Visszatöltjük, camembertsajt, hozzávalókkal, pirospaprika, hozzávalóval, feledkezzünk, snidlinggel, lilahagymát, bekészíteni, megpucoljuk, snidlinggel, Alapanyaga, kikavarjuk, kikaparjuk, lilahagyma, ízesítjük, díszítjük, sajthéjba, camambert, vékonyan, óvatosan, levágjuk, kínáljuk, maradjon, héjréteg, krémesre, kerek Bakony camambert, őrölt kömény, lilahagyma, csemege pirospaprika, őrölt bors, mustár, snidling,
|
|
|
|
|
Somlói
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|