Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A pulykamellet felcsíkozzuk és olajon lepirítjuk. Egy pici sóval megszórjuk, majd felengedjük vízzel és ízesíjük. Hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát és a felkarikázott répát. Ha már megpuhult minden, hozzáadjuk a tárkonyt. Ízesítjük, ha szükséges. Lisztből és a tojásból nokedlit készítünk és beleszaggatjuk a levesbe. Hozzáadjuk a tejszínt és összefőzzük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
sz-andi
2014.01.30 16:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
pulykamellet felcsíkozzuk, pici sóval, kockára vágott, felkarikázott répát, tojásból nokedlit, beleszaggatjuk, pulykamellfilé, felkarikázott, felcsíkozzuk, pulykamellet, ételízesítő, felengedjük, főzőtejszín, összefőzzük, megszórjuk, lepirítjuk, Hozzáadjuk, hozzáadjuk, Hozzáadjuk, Tárkonyos, burgonyát, szükséges, megpuhult, készítünk, Ízesítjük, sárgarépa, tejszínt, tojásból, tárkonyt, Lisztből, nokedlit, pulykamellfilé, burgonya, sárgarépa, főzőtejszín, csipet tárkony, liszt, tojás, csipet, csipet ételízesítő, kanál étolaj,
|
|
|
|
|