Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Felhevített vajon szalmasárgára pirítjuk a felszeletelt hagymát és a zúzott fokhagymát,majd hozzáadjuk a nagyobb cikkekre vágott kelkáposztát, és 6 percig együtt pároljuk Ezután kis tepsibe tesszük , ráfektetjük a kolbászokat, leöntjük a húslevessel , majd alufóliával letakarjuk, Közepes lángon 40 percig pároljuk és forrón tálaljuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaláskor adhatunk hozzá tejfölet.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.29 15:18
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felszeletelt hagymát, zúzott fokhagymát, nagyobb cikkekre, szalmasárgára, kelkáposztát, felszeletelt, kolbászokat, ráfektetjük, Felhevített, húslevessel, alufóliával, kelkáposzta, vöröshagyma, Tálaláskor, fokhagymát, letakarjuk, hozzáadjuk, fokhagyma, csipetnyi, pároljuk, pirítjuk, cikkekre, leöntjük, tálaljuk, pároljuk, tejfölet, Kockából, adhatunk, káposzta, nagy kelkáposzta, vöröshagyma, szál bajor kolbász, gerezd fokhagyma, csipetnyi bors, evőkanál, húsleves Kockából,
|
|
|
|
|