Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sárgarépát gyümölcscentrifugában kicentrifugázzuk. A lére nem lesz szükségünk, csak a répamasszára. A masszát egy tálba tesszük, a hagymákat megtisztítjuk és a répához reszeljük. Az olajat és fűszereket is hozzáadjuk, majd alaposan összedolgozzuk. A fűszerek mennyiségét mindenki a saját ízlésének megfelelően alakíthatja. A végeredmény egy jól kenhető massza, melynek az íze megtévesztésig hasonlít az eredeti tatár beafstek ízére.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hűtsük le, meleg pirítóssal vagy kenyér chipsszel és friss zöldségekkel tálaljuk.
|
|
|
|
1 komment
|
6 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.07 21:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
forgital |
2012.10.10. 06:22 (#1) |
|
 |
Ez érdekes! A vega burgert még "megemésztettem" , de ez a tatár beefsteak már igazán túlzás. Mi a következő vega marhapörkölt vagy vega pacal???? |
| |
|
|
|
tálba tesszük, hagymákat megtisztítjuk, répához reszeljük, fűszerek mennyiségét, saját ízlésének, eredeti tatár, kicentrifugázzuk, összedolgozzuk, megtévesztésig, megtisztítjuk, zöldségekkel, répamasszára, végeredmény, mennyiségét, vöröshagyma, megfelelően, alakíthatja, szükségünk, fűszereket, sárgarépát, hozzáadjuk, pirítóssal, ízlésének, reszeljük, hagymákat, chipsszel, worcester, beefsteak, fokhagyma, sárgarépa, beafstek, fűszerek, sárgarépa, vöröshagyma, gerezd fokhagyma, worcester szósz, dijoni mustár, bors, chilli, extra szűz olíva,
|
|
|
|
|