Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az apróra vágott hagymát, az olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát, megsózzuk és kevergetve pírítom. A megolvasztott vajon, a lisztet aranysárgára pirítjuk. Lehúzzuk a tűzről, hozzáadjuk a tejet és sűrű masszát főzünk belőle. A tűzről levéve, hozzáadjuk a gombát, a reszelt sajtot és a tejfölt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt rizzsel tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szonoczky
2014.06.30 18:42
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, olajon üvegesre, megolvasztott vajon, lisztet aranysárgára, tűzről levéve, reszelt sajtot, megtisztított, megolvasztott, aranysárgára, felszeletelt, vöröshagyma, hozzáadjuk, Hozzáadjuk, hozzáadjuk, kevergetve, megsózzuk, trappista, mártásban, pirítjuk, pároljuk, Lehúzzuk, üvegesre, tejfölös, hagymát, tálalom, lisztet, tejfölt, rizzsel, masszát, reszelt, pírítom, gombát, liszt, tejföl, vöröshagyma, sajt trappista, étolaj, gomba,
|
|
|
|
|