Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellet befűszerezzük, és kisütjük serpenyőben (pici vizet öntve alá istenien omlós lesz és nem szárad ki).
Rántást készítek lisztből és olajból (én teljes kiőrlésű lisztből csinálom). Miután rotyogni kezd a rántás, lehúzom a tűzhelyről, és a feldarabolt medvehagymaleveleket beleteszem, átforgatom pár percig, miután visszatettem a tűzhelyre. Felöntöm vízzel vagy tejjel,felfő és összeturmixolom. A liszttől be fog sűrűsödni, ízlés szerint kell még pótolni a folyadékot.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A sült csirkemellel tálalom.
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.26 22:15
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellet befűszerezzük, sült csirkemellel, összeturmixolom, fűszerkeverék, befűszerezzük, csirkemellel, visszatettem, csirkemellet, csirkemellel, ételízesítő, Medvehagyma, feldarabolt, serpenyőben, medvehagyma, folyadékot, átforgatom, beleteszem, tűzhelyről, csirkemell, tűzhelyre, sűrűsödni, kisütjük, csinálom, étvágyat, lisztből, liszttől, készítek, istenien, csirkemell, gyros fűszerkeverék, medvehagyma, liszt, olaj, vagy, ételízesítő,
|
|
|
|
|