Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az anyagokat összekeverjük. Forró vízzel leöntjük és simára keverjük. Állni hagyjuk kb. 20 percig, hogy a búzadara és a kukoricaliszt megduzzadjon. Közben 1-2-szer megkeverjük. olajozott tepsibe öntjük a masszát és gyümölccsel megszórjuk a tetejét.
Én a meggyet becukroztam, állni hagytam és kicsavartam a levét és úgy szórtam rá. Tepsi 23x40 cm. Aki vastagabbra akarja a tésztát, az kisebb tepsit használjon.
villanytűzhelyben 45-percig sütöttem 200fokon.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
nagyon finom, a családomnak is ízlik.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
nemarika
2015.06.22 20:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
anyagokat összekeverjük, kukoricaliszt megduzzadjon, meggyet becukroztam, kisebb tepsit, kókuszreszelék, kukoricaprósza, szódabikarbóna, idénygyümölcs, kukoricaliszt, kukoricaliszt, összekeverjük, megduzzadjon, gyümölccsel, megkeverjük, kicsavartam, becukroztam, vastagabbra, családomnak, cseresznye, használjon, megszórjuk, kávéskanál, anyagokat, olajozott, keverjük, búzadara, sütöttem, leöntjük, vaníliás, búzadara, forró víz, búzadara, kukoricaliszt, kókuszreszelék, cukor, pici, vaníliás cukor, olaj,
|
|
|
|
|