Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az oldalast nagyobb darabokra vágom. Sóval, borssal és őrölt köménnyel alaposan bedörzsölök minden darabot.
A tepsibe rakom a húsdarabokat és mellé rakom a margarint. A lilahagymát vastagabb szeletekre karikázom a fokhagymagerezdeket megtisztítom, és a fűszeres oldalasra szórom.
Kevés vizet is öntök alá, majd alufóliával letakarva légkeveréses sütőben sütöm kb. 1 órán keresztül. Sütés közben többször megfordítom a darabokat és amikor már egészen megpuhult, akkor még alufólia nélkül pirítom mindkét oldalukat pár percig.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Friss kenyeret adok mellé!
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
bnejudit
2014.07.02 20:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
oldalast nagyobb, tepsibe rakom, lilahagymát vastagabb, fűszeres oldalasra, fokhagymagerezd, légkeveréses, húsdarabokat, megtisztítom, megfordítom, bedörzsölök, alufóliával, lilahagymát, szeletekre, lilahagyma, margarint, vastagabb, letakarva, megpuhult, oldalukat, darabokat, keresztül, köménnyel, oldalasra, karikázom, darabokra, oldalast, evőkanál, margarin, kenyeret, alaposan, sertés oldalas, lilahagyma, fokhagymagerezd, csomag őrölt kömény, evőkanál Rama margarin, bors,
|
|
|
|
|