Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A far-hátat befűszerezzük,
A száraz zsemlyéket vízben megáztatjuk kicsavarjuk és összekeverjük a tojásokkal, sózzuk borsozzuk kevés petruska zöldjét beletéve, megtöltjük a far-hát egyik felét, a másikat ráborítjuk.
Pici vizet és olajat vagy zsírt rátéve sütőbe tesszük, és kb 30 percig sütjük, amíg ropogós nem lesz a teteje.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Az ízélmény megvan és ha találunk egy jó helyet, ahol sok husit hagynak a far-háton, akkor sűrűbben mondhatják a kevésbé tehetősek, hogy töltött csirkét ebédeltünk.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
nagyi01
2012.03.25 12:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
far-hátat befűszerezzük, száraz zsemlyéket, far-hát egyik, másikat ráborítjuk, ízélmény megvan, kevésbé tehetősek, befűszerezzük, összekeverjük, töltöttcsirke, megáztatjuk, kicsavarjuk, zsemlyéket, megtöltjük, mondhatják, ebédeltünk, tojásokkal, ráborítjuk, tehetősek, borsozzuk, Filléres, beletéve, petruska, találunk, sűrűbben, petruska, ízélmény, fűszerek, ropogós, töltött, csirkét, kevésbé, hagynak, egész csirke far-hát, száraz zsemlye, tojás, petruska zöldje,
|
|
|
|
|