Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A konyhakész fácánt annyi hideg vízben tesszük fel főni, hpgy 1-2 ujjnyira ellepje. Amint felforr, leszedjük a habját, hozzáadjuk a megtísztított zöldséget, fűszerezzük, sózzuk, majd nagyon lassú forrással puhára főzzük. A gombát csak a teljes készre főzés előtt tesszük bele /kb. 5-10 perc/.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálalhatjuk cérnametéttel, a benne főtt zöldségekkel és az apró kockára vágott főtt hússal, adhatunk hozzá karikára vágott csípős paprikát.
Tálalhatjuk a levest a hús nélkül is, ebben az esetben a húst megpirítjuk
szalonnás zsírban, vagy pirítva párolt gyümölcssel és sült burgonyával tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.24 07:42
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
konyhakész fácánt, megtísztított zöldséget, gombát csak, teljes készre, benne főtt, apró kockára, húst megpirítjuk, cérnametéttel, megtísztított, csiperkegomba, szerecsendió, zöldségekkel, kelkáposzta, Tálalhatjuk, fűszerezzük, burgonyával, Tálalhatjuk, vöröshagyma, cérnametélt, gyümölcssel, megpirítjuk, konyhakész, hozzáadjuk, Fácánleves, fehérrépa, sárgarépa, leszedjük, forrással, fokhagyma, szalonnás, zöldséget, óvatosan, karikára, fácán, sárgarépa, fehérrépa, szelet zeller, apróbb csiperkegomba, vöröshagyma, gerezd fokhagyma, cikk kelkáposzta, szerecsendió óvatosan vele, sáfrány, cérnametélt,
|
|
|
|
|