Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az előző este beáztatott paszulyt a füstölt hússal puhára főzzük.Közben a salátát vagy madársalátát felvagdaljuk megsózzuk,többször kicsavarjuk és a vagdalt zöldkaporral, tárkonnyal együtt a levesbe tesszük.Pirospaprikás gyenge rántást készítünk, tejföllel ízesítjük.Ízlés szerint tárkonyecettel savanyítjuk.A levest egyszer felfőzzük,és tálaljuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.31 09:08
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
előző este, füstölt hússal, salátát vagy, vagdalt zöldkaporral, levesbe tesszük, tárkonyecettel, Pirospaprikás, pirospaprika, felvagdaljuk, zöldkaporral, paszulyleves, madársalátát, kicsavarjuk, tárkonyecet, madársaláta, savanyítjuk, tárkonnyal, beáztatott, felfőzzük, megsózzuk, disznóhús, ízesítjük, tejföllel, készítünk, többször, étvágyat, tálaljuk, paszulyt, Alfalusi, rántást, egyszer, tarka paszuly, füstölt disznóhús, saláta vagy madársaláta, zsír, liszt, tejföl, sópor, pirospaprika, tárkony, tárkonyecet,
|
|
|
|
|