Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókat tegyük egy tálba,és egy robotgép segítségével verjünk kemény habot belőlük.Akkor lesz tökéletes,ha a robotgép keverőjén megáll a hab,és ha megdöntjük az edényt, akkor sem mozdul.
Béleljünk ki sütőpapírral egy tepsit,és egy spatula segítségével formázzunk rá azonos nagyságú termetes kupacokat a habból tetejüket pedig szórjuk meg a mandulapehellyel.Vigyázzun k,hogy kellő távolságban legyenek,hogy sülés közben ne érjenek össze
Ha ízesíteni szeretnénk kakaóval,úgy szórjuk rá a kakaóport és keverjük össze annyira ,hogy márványos maradjon,azután tesszük a tepsibe
A sütő középső fokán,90 fokon süssük másfél órán át.Ha jól dolgoztunk akkor a külseje roppanós ,a belseje pedig lágy marad.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ízesíthetjük ezenkívül 2 evőkanál gyümölcspürével (erdei gyümölcs.fekete áfonya szamóca.) is.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.07 21:28
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hozzávalókat tegyük, robotgép segítségével, robotgép keverőjén, spatula segítségével, habból tetejüket, sütő középső, külseje roppanós, belseje pedig, mandulapehellyel, gyümölcspürével, mandulapehely, kukoricaliszt, Ízesíthetjük, segítségével, sütőpapírral, hozzávalókat, segítségével, távolságban, cukrozatlan, formázzunk, dolgoztunk, Vigyázzunk, szeretnénk, megdöntjük, tökéletes, keverőjén, Béleljünk, ezenkívül, márványos, kakaóport, ízesíteni, kupacokat, tetejüket, roppanós, porcukor, tojás fehérje, almaecet, csapott kukoricaliszt, mandulapehely,
|
|
|
|
|