Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Sütőpapíron megsütjük a padlizsánokat.Ha kész,lehámozzuk a sült részt róluk és ledaráljuk a belsejét a vöröshagymával együtt .A majonézhez elkeverjük a tojássárgáját a mustárral.Folyamatos kevergetés mellett lassan csöpögtetve hozzáadjuk az olajat. Hozzáadjuk a padlizsánhoz a majonézt és jól összedolgozzuk az egészet.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hűtőben egy órát pihentetjük,majd tálalhatjuk is.
|
|
|
|
1 komment
|
1 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2013.01.13 17:18
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
idppp |
2016.12.11. 18:44 (#1) |
|
 |
Ahány ház, annyi szokás, de én feltétlenül tennék bele sót! :-) |
| |
|
|
|
sült részt, vöröshagymával együtt, majonézhez elkeverjük, órát pihentetjük, vöröshagymával, összedolgozzuk, Padlizsánkrém, padlizsánokat, tojássárgáját, tojássárgája, padlizsánhoz, Sütőpapíron, tálalhatjuk, csöpögtetve, vöröshagyma, pihentetjük, elkeverjük, hozzáadjuk, Hozzáadjuk, ledaráljuk, kevergetés, Folyamatos, majonézhez, Majonézhez, lehámozzuk, megsütjük, mustárral, padlizsán, evőkanál, belsejét, 05kg padlizsán, vöröshagyma, Majonézhez, tojássárgája, evőkanál mustár, olaj,
|
|
|
|
|