Fogás: köret, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sárgarépákat megtisztítjuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
Megsózzuk, ízlés szerint.
Tartármártást csinálunk:majonézből,mustá rból, tejfölből, kis citromlével. Őrölt borsot adunk hozzá.
2-3 gerezd fokhagymát fokhagyma préssel rányomunk vagy ráreszelünk a sárgarépára, majd összekeverjük a tartár mártással.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Fogyasztásig, hűtőszekrénybe tesszük.
Mindenféle sült hús mellé nagyon finom .
|
|
|
|
2 komment
|
13 ember kedveli
|
fboka
2012.02.04 20:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
zazi52 |
2012.02.12. 13:00 (#2) |
|
|
Ma elkészítettem:Nagyon finom!!!! |
|
rianas7 |
2012.02.05. 22:10 (#1) |
|
|
Jó lenne hozzá egy kép!!! |
| |
|
|
|
sárgarépákat megtisztítjuk, tartár mártással, hűtőszekrénybe, összekeverjük, megtisztítjuk, Tartármártást, sárgarépákat, Fogyasztásig, citromlével, lereszeljük, sárgarépára, ráreszelünk, Mindenféle, fokhagymát, majonézből, csinálunk, fokhagyma, Megsózzuk, mártással, sárgarépa, fokhagyma, mustárból, rányomunk, tejfölből, citromlé, evőkanál, evőkanál, reszelőn, nagyobb sárgarépasárgarépa, gerezd fokhagyma, majonéz, evőkanál mustár, tejföl, evőkanál citromlé, őrölt bors,
|
|
|
|
|