Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A mazsolát rumba áztatjuk.
A gesztenyepürét villával összetörjük.
A tejből egy merőkanálnyit elveszünk, simára keverjük benne a pudingport és a cukrot.
A maradék tejet felforraljuk, folyamatos kevergetés mellett belecsorgatjuk a pudingporos tejet, beletesszük a gesztenyepürét, és 1-2 percig főzzük.
Lehúzzuk a tűzről, a vaníliás cukorral ízesítjük, majd merülőmixerrel habosítjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A rumos mazsolát belekeverjük, és juharsziruppal vagy mézzel ,,petyegetve" kínáljuk, akár melegen, akár jégbe hűtve.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.06 20:08
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
mazsolát rumba, gesztenyepürét villával, merőkanálnyit elveszünk, maradék tejet, pudingporos tejet, vaníliás cukorral, rumos mazsolát, belecsorgatjuk, merülőmixerrel, gesztenyepürét, gesztenyepürét, juharsziruppal, gesztenyepüré, merőkanálnyit, belekeverjük, felforraljuk, beletesszük, juharszirup, összetörjük, pudingporos, folyamatos, petyegetve, kevergetés, pudingport, habosítjuk, mazsolával, pudingpor, ízesítjük, elveszünk, villával, keverjük, kínáljuk, mazsolát, mazsola, édes gesztenyepüré, csomag vaníliás pudingpor, evőkanál cukor, csomag vaníliás cukor, evőkanál vagy juharszirup,
|
|
|
|
|