Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
4 dkg vajon aranysárgára pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a lehártyázott velőt, a szeletekre vágott gombát, sózzuk, borsozzuk, és a petrezselyem felével megszórva puhára pároljuk.
A tojásokat a maradék vajjal felverjük, és 4 db omlettet sütünk, megtöltjük a gombás velővel, összehajtjuk, megszórjuk petrezselyemmel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Forrón, petrezselymes burgonyával gazdagítva is tálalhatjuk.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 16:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lehártyázott velőt, szeletekre vágott, petrezselyem felével, maradék vajjal, gombás velővel, petrezselyemmel, petrezselymes, összehajtjuk, petrezselyem, aranysárgára, lehártyázott, petrezselyem, tálalhatjuk, burgonyával, vöröshagyma, szeletekre, hozzáadjuk, sertésvelő, megtöltjük, megszórjuk, gazdagítva, borsozzuk, megszórva, tojásokat, felverjük, pároljuk, pirítjuk, omlettet, felével, velővel, maradék, borjú- vagy sertésvelő, gomba, vöröshagyma, csokor petrezselyem, bors, tojás,
|
|
|
|
|