Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkeszárnyakat sózás után, a borssal elkevert liszttel meghintem és bő olajban, tíz percig sütöm. Közben a felhevített olajban, a finomra vágott vörös- és fokhagymát megpárolom, hozzáadom az apró darabokra vágott, hegyes, zöldpaprikát, az ízlés szerint kimagozott chilipaprikát, a fűszereket és a paradicsom sűrítményt. Összeforralom és botmixerrel simára töröm. A mártást melegen tartom. A barnára sült csirkeszárnyakat a mártásba szórom és összemelegítem. Néhány percig forralom, majd tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt rizst kínálok mellé!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
viragbaba
2014.05.19 17:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkeszárnyakat sózás, borssal elkevert, felhevített olajban, finomra vágott, apró darabokra, ízlés szerint, paradicsom sűrítményt, mártást melegen, barnára sült, mártásba szórom, csirkeszárnyakat, csirkeszárnyakat, összemelegítem, chilipaprikát, kukoricaliszt, Összeforralom, csirkeszárny, zöldpaprikát, csirkeszárny, chilipaprika, botmixerrel, felhevített, paradicsom, megpárolom, sűrítményt, paradicsom, fűszereket, fokhagymát, kimagozott, meghintem, darabokra, hozzáadom, fokhagyma, mártásba, liszttel, sűrített, csirkeszárny, csipet, csipet bors, kukoricaliszt, étolaj, hagyma, sűrített paradicsom, gerezd áttört fokhagyma, hegyes csípős paprika, chilipaprika,
|
|
|
|
|