Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az olajon kisütöm az apróra vágott füstölt szalonnát. A burgonyát lereszelem. Összekeverem a tojással, sóval, borssal, kurkumával, liszttel, míg keményebb nokedli tésztát nem kapok. Bő, forró, sós vízben főzöm, amíg a nokedlik fel nem jönnek a víz színére. A galuskákat a szalonnazsiradékba keverem. Hozzáadom a tejfölös juhtúrót, és ezzel is elkeverem. Sütőben jól átmelegítem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szonoczky
2014.08.04 22:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
olajon kisütöm, apróra vágott, burgonyát lereszelem, tejfölös juhtúrót, Összekeverem, sztrapacska, átmelegítem, kurkumával, lereszelem, galuskákat, Hozzáadom, elkeverem, keményebb, burgonyát, szalonnát, juhtúrót, tejfölös, szalonna, nokedlik, tojással, liszttel, burgonya, juhtúrós, Szlovák, Sütőben, nokedli, színére, keverem, tésztát, császár, csipet, tojás, liszt, burgonya, étolaj, csipet bors, császár szalonna, juhtúró,
|
|
|
|
|