Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zöldségeket megtisztítjuk. megmossuk. A húst megtisztítjuk. megmossuk. leszárítjuk. majd vékony rövid csíkokra vágjuk. Olajon megpirítjuk a húst. majd amikor teljesen kifehéredett rátesszük a gorombára vágott zöldhagymát. Sózzuk. rátesszük a reszelt gyömbért. összevágott chilit. szójaszószt. mézet. és a szezám olajat. Összepirítjuk. és levesszük. A levét leöntjük és félretesszük. Serpenyőben kevés olajon megfuttatjuk a vékony metéltre vágott zöldségeket. majd ráöntjük a paradicsom levet és a csirkecsíkok alól leszűrt levet. Ha szükséges fűszerezzük és összeforraljuk. Megszórjuk a korianderral. Közben a tésztát sós forró vízben roppanósra főzzük. majd langyos vízbe áttesszük. és végül ruhán lecsepegtetjük. A tésztákat megtöltjük a húsos raguval. majd tányérra tesszük. Köré és rá locsoljuk a zöldséges fűszeres mártást. majd megszórjuk a dióval.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni finom.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.08 06:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húsnál használt, zöldségeket megtisztítjuk, húst megtisztítjuk, gorombára vágott, reszelt gyömbért, szezám olajat, levét leöntjük, vékony metéltre, paradicsom levet, csirkecsíkok alól, tésztákat megtöltjük, húsos raguval, zöldséges fűszeres, lecsepegtetjük, összeforraljuk, megtisztítjuk, Összepirítjuk, megtisztítjuk, megfuttatjuk, csirkecsíkok, félretesszük, korianderral, kifehéredett, paradicsomlé, szójaszószt, zöldségeket, óriáskagyló, zöldségeket, Óriáskagyló, összevágott, Serpenyőben, leszárítjuk, zöldhagymát, fűszerezzük, megpirítjuk, póréhagyma, szójaszósz, szezámolaj, csirkemell, Prémium Óriáskagyló, csirkemell, szál zöldhagyma, olaj olaj, reszelt gyömbér, szójaszósz, durvára tört pörkölt, Mártáshoz olaj, paradicsomlé, póréhagyma, sárgarépa, színes paprika,
|
|
|
|
|