Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: nehéz
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Mossuk meg alaposan a burgonyákat, hosszában mindegyiket vágjuk be minimálisan, hogy a héjuk sütés közben ne szakadjon ki, majd egészben tegyük be őket a sütőbe kb. 45 percig.
Közben a salátához a 2 paradicsomot kockázzunk fel, és egy fél lilahagymát vágjunk karikára.
1 ek olívaolajból, 2 ek balzsamecetből, 1 ek meleg vízből, sóból, borsból, pici édesítővel, vagy cukorral készítsünk salátaöntet, adjuk a hagymás paradicsomokhoz, tegyük félre, amíg készül a husi, mert finomabb a saláta, ha már összeértek az ízek.
Készítsük el a fonott csirkemelleket: Ehhez egy darab kb. 150 g-os csirkemellet vágjunk csíkokra, fűszerezzük be a kedvenc fűszereinkkel minden oldalról, fonjuk egybe, majd hústűvel fixáljuk le, végül minimális olívaolajban süssük aranybarnára őket.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Változatos kevés kalóriás étel.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.19 23:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
héjuk sütés, hagymás paradicsomokhoz, fonott csirkemelleket, kedvenc fűszereinkkel, paradicsomokhoz, balzsamecetből, csirkemelleket, fűszereinkkel, paradicsomot, aranybarnára, olívaolajban, csirkemellet, olívaolajból, burgonyákat, lilahagymát, salátaöntet, fűszerezzük, minimálisan, mindegyiket, balzsamecet, lilahagyma, édesítővel, csirkemell, készítsünk, paradicsom, összeértek, kockázzunk, Változatos, csirkemell, Készítsük, csirkemell, burgonya, paradicsom, lilahagyma, balzsamecet, olívaolaj, fűszerek,
|
|
|
|
|