Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát olajos zsíron megfonnyasztjuk. Elkaparjuk a májat , beletesszük az összes fűszerrel együtt. pár perc alatt megsül a máj. akkor kevergetve kihűtjük. Ha megdermed ,mehet a kenyérre.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Vannak akik nem szeretik a majorannát. Nyugodtan el lehet hagyni, de akkor tegyünk bele több fokhagymát.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibicimama
2014.02.17 15:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát olajos, összes fűszerrel, megfonnyasztjuk, beletesszük, vöröshagyma, Csirkemájas, Elkaparjuk, kevergetve, fokhagymát, majorannát, fokhagyma, megdermed, Nyugodtan, majoranna, fűszerrel, csirkemáj, kihűtjük, kenyérre, szeretik, tegyünk, borsika, hagymát, Vannak, összes, megsül, együtt, zsíron, zúzott, csirkemáj, vöröshagyma, zsír, olaj, majoranna borsika őrölt bors, gerezd zúzott fokhagyma,
|
|
|
|
|