Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kacsát mosd meg, szedd ki belőle a tollakat, ha vannak a bőrében, majd szárogasd meg, majd sózd. Kevés olajon süsd elő mindkét oldalát öt-öt percig, a zsíros részt előbb beírdalva. Tedd tűzálló tálba, és told a sütőbe körülbelül 30 percre.
Az őszibarackot vágd cikkekre. A vajat olvaszd meg, törj bele borsot, szerecsendiót, facsard bele a citrom levét. A barackcikkeket pirsítsd meg egy kicsit, majd szedd tányérra, és tálald a kacsával.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat !
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.20 17:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kacsát mosd, zsíros részt, sütőbe körülbelül, őszibarackot vágd, vajat olvaszd, citrom levét, barackcikkeket pirsítsd, barackcikkeket, szerecsendiót, szerecsendió, őszibarackot, őszibarack, körülbelül, kacsacomb, kacsasült, beírdalva, szárogasd, pirsítsd, cikkekre, Barackos, tollakat, étvágyat, tányérra, kacsával, oldalát, tűzálló, mindkét, bőrében, olvaszd, facsard, citrom, olajon, sütőbe, kacsacomb, őszibarack, citrom, törött bors, szerecsendió,
|
|
|
|
|