Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kockára vágott hagymát kevés olajon pirítsd meg, add hozzá a húst és a sárgarépát, süsd össze egy kicsit. Utána tedd bele a paradicsompürét, sózd, borsozd meg és jól süsd át. Most öntsd rá az alaplevet, tedd hozzá a zöldborsót, és párold össze, míg kellemesen sűrű nem lesz.
A krumpliból készíts a margarinnal, tejjel, tojássárgájával pürét.
Tedd egy tál aljába a húsos mártást, rá szépen elsimítva a pürét, eseleg villával kicsit megmintázva. De ha van habzsákod, abból a pürét kinyomva még szebb lesz a teteje.
Sütőben süsd jól át, míg pirulni nem kezd a teteje, ez kb. 30 perc 180 fokon.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Finom, gyorsan elkészíthető egytálétel.
|
|
|
|
0 komment
|
40 ember kedveli
|
vicuska25
2012.01.05 13:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kockára vágott, krumpliból készíts, húsos mártást, pürét kinyomva, tojássárgájával, paradicsompürét, paradicsompüré, tojássárgája, elkészíthető, megmintázva, felkockázva, margarinnal, Pásztorpite, zöldborsót, egytálétel, krumpliból, sárgarépát, kellemesen, darálthús, habzsákod, elsimítva, alaplevet, zöldborsó, sárgarépa, villával, kinyomva, vegyesen, margarin, borsozd, krumpli, sárgarépa felkockázva, zöldborsó, csirke alaplé, paradicsompüré, krumpli, margarin, tojássárgája, bors, hagyma, olaj, hagyma,
|
|
|
|
|