Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst kissé kiverem, és a szeletek szélét bevagdosom, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat, a mustárt és a zúzott fokhagymát az olajjal összekeverem. Alaposan a hússzeletekbe dörzsölöm. A vöröshagymát megtisztítom, fölszeletelem, gyűrűire szedem, a bárd lapjával szétnyomott borókabogyóval összekeverem, majd a húst ezzel egymásra rétegezve alufóliába csomagolom. Hűtőszekrényben 1 éjszakán át pihentetem. Másnap kisütöm a hússzeleteket!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Savanyúságokkal és krumplival tálalom!
|
|
|
|
1 komment
|
7 ember kedveli
|
feedivion
2014.09.29 15:35
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
taurus66 |
2014.10.27. 20:33 (#1) |
|
|
Biztosan finom, bár semmi köze a Flekkenhez, mivel az kötött fűszerezésű recept és ez nem az ! Ez inkább egyfajta hirtelensült, bár a Piros Arany elég otromba megoldás. Hozzátenném még, Borókabogyót így nem használjuk, mivel csak főzéssel adja ki az aromáját ! |
| |
|
|
|
húst kissé, szeletek szélét, zúzott fokhagymát, olajjal összekeverem, hússzeletekbe dörzsölöm, vöröshagymát megtisztítom, bárd lapjával, húst ezzel, Savanyúságokkal, Hűtőszekrényben, összeugorjanak, borókabogyóval, hússzeletekbe, fölszeletelem, hússzeleteket, vöröshagymát, megtisztítom, összekeverem, kicsontozott, összekeverem, szétnyomott, borókabogyó, vöröshagyma, csomagolom, pihentetem, krumplival, fokhagymát, alufóliába, bevagdosom, dörzsölöm, fokhagyma, rétegezve, szeletek, gyűrűire, gerezd fokhagyma, mustár, vöröshagyma, fekete bors, Piros Arany, étolaj, szem borókabogyó, szelet kicsontozott tarja,
|
|
|
|
|
Gombák
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|