Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A salátákat egyszerűen csak tépkedjük nagyobb darabokra, a koktélparadicsomokat félbe, a kápiát és a kígyóuborkát gyufaszál vastagságura, az orda sajtot kockára vágjuk. A gyulai kolbászról húzzuk le a bőrét, vágjuk karikára és süssük meg szép pirosra, akár serpenyőben, akár sütőben, mindenféle zsiradék nélkül (így is épp elég zsiradékot bocsájt ki magából). Keverjük össze az alapanyagokat és adjuk hozzá előre elkészített és lehűtött dresszingünket, aminek elkészítése nem ördöngösség, hiszen a fentebb felsorolt alapanyagokat jól összekeverjük és salátánkba könnyed mozdulatokkal beleforgatjuk. A habosra felvert tojásokat készítsük el, mint a palacsintát, de vigyázzunk, hogy nem rántottát készítünk. Tehát az sem baj, ha nem nagy hőfokon sütjük, és mint a palacsintáknál is szokás, ügyeljünk rá, hogy a palacsintasütőt körbe-körbe forgassuk. Miután kihűlt vágjuk szélesmetélt alakura és halmozzuk fel a salátánk tetejére.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Önálló előételként is kínálhatjuk.
Jó étvágyat hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.25 16:27
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
salátákat egyszerűen, kígyóuborkát gyufaszál, orda sajtot, gyulai kolbászról, fentebb felsorolt, habosra felvert, palacsintasütőt körbe-körbe, salátánk tetejére, koktélparadicsom, palacsintasütőt, palacsintáknál, dresszingünket, beleforgatjuk, alapanyagokat, összekeverjük, mozdulatokkal, alapanyagokat, vastagságura, kígyóuborkát, szélesmetélt, tojássárgája, petrezselyem, palacsintát, ördöngösség, elkészítése, kínálhatjuk, előételként, kígyóuborka, serpenyőben, elkészített, egyszerűen, kávéskanál, pirosarany, tökmagolaj, fejes saláta, jégsaláta, rukkola, koktélparadicsom, kígyóuborka, kápia, orda sajt, tojás, Dresszing, tökmagolaj, tojássárgája, tejföl, mustár, kávéskanál pirosarany, gerezd foghagyma zúzott, snidling, tárkony, petrezselyem finomra vágva, bors,
|
|
|
|
|