Fogás: főétel, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A páclé hozzávalóit összekeverjük. A sertéshúst 5x5 cm-es kockákra vágjuk. A húskockákat tálba rakjuk, összeforgatjuk a páclével. 1 napra hűtőbe tesszük.
A szalonnát vékony szeletekre vágjuk, és szintén 5x5 cm-esre daraboljuk. A cukkinit és a póréhagymát fél cm-es karikákra szeleteljük. A paradicsomokat nagyságtól függően felezzük vagy negyedeljük úgy, hogy a pálcikákra könnyen felszúrhatóak legyenek. A gombát megtisztítjuk, ha nagyobbak, elfelezhetjük.
A felszeletelt hozzávalókat a pácolt hússal felváltva nyársakra húzzuk, és izzó faszén fölött megsütjük. Sütési idő 20-25 perc.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Bármilyen partira kiváló !
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 07:47
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
páclé hozzávalóit, húskockákat tálba, szalonnát vékony, paradicsomokat nagyságtól, pálcikákra könnyen, gombát megtisztítjuk, felszeletelt hozzávalókat, pácolt hússal, paradicsomokat, összeforgatjuk, összekeverjük, elfelezhetjük, felszúrhatóak, megtisztítjuk, hozzávalókat, felszeletelt, sertéskaraj, hozzávalóit, grillfűszer, negyedeljük, szeleteljük, húskockákat, póréhagymát, szeletekre, sertéshúst, póréhagyma, nagyságtól, pálcikákra, daraboljuk, paradicsom, szalonnát, nagyobbak, nyársakra, karikákra, sertéskaraj, cukkini, füstölt szalonna, paradicsom, póréhagyma, gomba, pácléhez, mustár, grillfűszer, olaj,
|
|
|
|
|