Fogás: előétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Levétől lecsurgatok egy konzervkukoricát és összekeverem egy kis üveg, levétől lecsurgatott zöldborsóval, 20 dkg kockára vágott edami, és két nagy, meghámozott, kockára vágott almával. Belereszelek egy kis fej vöröshagymát, belevágok néhány karika csemegeuborkát és néhány csepp almaecettel megöntözöm, salátafűszerrel meghintem, néhány óráig állni hagyom. Tálalás előtt, a levet leöntöm róla és a salátát összekeverem egy tubus majonéz és 2 dl tejföl keverékével, amelyet kevés ételízesítővel, 1 csokor összevagdalt petrezselyemmel, valamint késhegynyi majorannával fűszereztem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
francesca
2014.07.29 21:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
levet leöntöm, salátát összekeverem, tubus majonéz, konzervkukoricát, petrezselyemmel, csemegekukorica, salátafűszerrel, csemegeuborkát, ételízesítővel, csemegeuborka, összekeverem, vöröshagymát, összevagdalt, összekeverem, petrezselyem, majorannával, lecsurgatott, Belereszelek, zöldborsóval, meghámozott, fűszereztem, lecsurgatok, almaecettel, vöröshagyma, keverékével, Sajtsaláta, késhegynyi, megöntözöm, belevágok, konzerv csemegekukorica, vöröshagyma, csokor petrezselyem, majoranna, tubus majonéz, üveg zöldborsó, alma, tejföl, sajt, csemegeuborka, csepp almaecet,
|
|
|
|
|