Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gombát megpirítom kevés olajon és fűszerezem. A végén pirospaprikával megszórom. A haldarabokat kiveszem az olajból. A gerincet kihúzom, a húsdarabok közül. A haldarabkákat villával összetöröm. Ráöntöm a citromlevet, beleteszem a margarint és jól összekeverem. Ha már nem darabos a margarin, hozzáadom a majonézt és a mustárt, majd ismét összekeverem. Ha kell, utólag sózom, borsozom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom! Piritósra kenve kínálom!
|
|
|
|
1 komment
|
1 ember kedveli
|
pokollady
2014.08.18 22:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
botka_eva |
2014.08.21. 23:37 (#1) |
|
|
Mivel nem szeretem a gombát, én másképpen készítem az olajos halkrémet. 2 doboz olajos hal,ebből az egyik citromos szardínia, 10 dkg vajat habosra keverek,ehhez adom a kétféle szardíniát,egy kanál mustár,egy kis citrombors, kb 8 cm hosszú csík a szardíniakrém a tubusból és egy párcsepp citromlé. Az olajat nem mindig adom hozzá,inkább csak a citromos szardíniáét. |
| |
|
|
|
gombát megpirítom, végén pirospaprikával, haldarabokat kiveszem, gerincet kihúzom, húsdarabok közül, haldarabkákat villával, pirospaprikával, haldarabkákat, haldarabokat, összekeverem, összekeverem, pirospaprika, citromlevet, összetöröm, húsdarabok, megpirítom, beleteszem, fűszerezem, megszórom, Piritósra, hozzáadom, margarint, villával, borsozom, margarin, majonézt, kiveszem, gerincet, margarin, mustárt, kihúzom, konzerv, mustár, citrom leve, majonéz, olajos konzerv, margarin, gomba, étolaj, pirospaprika, csipet, csipet bors,
|
|
|
|
|