Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1. A hagymát szeletekre vágom, olajon megpirítom, rárakom az apróbb darabokra vágott filézett csirkecombot, kicsit átpirítom, sózom, pirospaprikázom.
2. Az összevágott paradicsomot és a paprikát hozzákeverem, és készre főzöm, közben még ízlés szerint sózom .Tehetünk bele egy pici cukrot,hogy elvegye a paradicsom savasságát.
3. Tarhonyával tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.15 09:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát szeletekre, apróbb darabokra, összevágott paradicsomot, paprikát hozzákeverem, pici cukrot, paradicsom savasságát, pirospaprikázom, paradicsomot, csirkecombot, pirospaprika, lecsópaprika, hozzákeverem, összevágott, Tarhonyával, csirkecomb, megpirítom, csirkecomb, paradicsom, savasságát, paradicsom, szeletekre, darabokra, átpirítom, paprikát, filézett, Tehetünk, étvágyat, hagymát, kolbász, szerint, tálalom, nagyobb, paradicsom, lecsópaprika, nagyobb hagyma, szál kolbász, csirkecomb filézve, pirospaprika, olaj,
|
|
|
|
|