Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásokat forrástól számítva 10 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni.
A tejfölt, egy tálba öntjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, édesítjük.
A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk, majd az öntetbe keverjük.
A tojásokról eltávolítjuk a héjat, majd kockára vágjuk. A főtt tojást beletesszük a szeletelőbe, és a szokásos módon felvágjuk. Ezután óvatosan megfogjuk, és 90 fokban elfordítva visszatesszük a szeletelőbe, majd újra vágjuk.
Majonézes-hagymás tojássaláta.
A tojást a tálba tesszük a többi hozzávaló közé és az egészet alaposan összekeverjük. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Húsok mellé köretnek, de akár egy friss ropogós kiflivel vagy zsömlével fogyasztva is nagyon finom a majonézes-hagymás tojássaláta.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Majonézzel és mustárral is nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.15 14:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásokat forrástól, tálba öntjük, vöröshagymát nagyon, öntetbe keverjük, tojásokról eltávolítjuk, főtt tojást, szokásos módon, tálba tesszük, többi hozzávaló, egészet alaposan, ízek összeérjenek, friss ropogós, majonézes-hagymás tojássaláta, visszatesszük, összekeverjük, eltávolítjuk, összeérjenek, vöröshagymát, tojássaláta, tojássaláta, tojássaláta, szeletelőbe, szeletelőbe, vöröshagyma, beletesszük, elfordítva, tojásokról, fogyasztva, Majonézzel, édesítjük, hozzávaló, majonézes, mustárral, zsömlével, borsozzuk, Majonézes, megfogjuk, felvágjuk, tojásokat, tojás, vöröshagyma, tejföl 20%-os, kicsi cukor, csipet, csipet fehérbors,
|
|
|
|
|