Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csíkokra vágott marhahúst az olajon megpirítom, megpárolom.
Ha a levét elfőtte, hozzáadom a porkeveréket, a mustárt és a vizet.
Lassú-közepes lángon időnként megkeverve a hús puhulásáig párolom.
Szükség szerint a vizet pótolom, és citromlével ízesítem.
Tálalás előtt adom hozzá a tejfölt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Spagetti tésztával tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
elenacska
2013.12.15 15:25
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csíkokra vágott, olajon megpirítom, levét elfőtte, vizet pótolom, porkeveréket, citromlével, megkeverve, megpirítom, puhulásáig, megpárolom, marhahúst, tésztával, hozzáadom, citromlé, csíkokra, evőkanál, kiskanál, marhahús, ízesítem, időnként, evőkanál, Spagetti, közepes, tejfölt, elfőtte, mustárt, tálalom, Szükség, pótolom, Tálalás, vadas alap por, marhahús, evőkanál olaj, kiskanál mustár, evőkanál 12%-os tejföl, citromlé ízlés szerint,
|
|
|
|
|