Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A krumplit és a hagymát meghámozzuk, megmossuk és kisebb kockákra vágjuk, majd feltesszük bő, sós vízben főni.
Amikor felforrt a víz, először elkeverünk benne 2-3 teáskanálnyi pirospaprikát, majd feloldjuk benne a halászlékockákat (lehet 4-nél többet is, ki mennyire szeretné intenzívre az ízét).
Kb. 15-20 percig főzzük, ameddig a krumpli meg nem puhul, majd beletesszük a tésztát és típustól függően főzzük még néhány percet. (Én olyan tésztával készítettem, amit rövid ideig kell főzni, majd lefedve puhul készre.) Nem baj, ha a krumpli szétfő egy picit, mivel ez sűrít a levesen. Jó étvágyat!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Aki nagyon nem mozog otthonosan a konyhában, az is bátran elkészítheti, mert ezt aztán tényleg nem lehet elrontani.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 13:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát meghámozzuk, krumpli szétfő, halászlékockákat, pirospaprikát, halászlékocka, pirospaprika, Krumplileves, elkészítheti, teáskanálnyi, gyufatészta, beletesszük, készítettem, meghámozzuk, vöröshagyma, elkeverünk, intenzívre, otthonosan, feltesszük, megmossuk, tésztával, feloldjuk, elrontani, konyhában, mennyire, felforrt, kockákra, szeretné, krumplit, közepes burgonya, nagy vöröshagyma, halászlékocka, pirospaprika, gyufatészta halászlé tészta,
|
|
|
|
|
Csevap
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|