Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az olívaolajat, a hétbors keveréket, a morzsolt bazsalikomot, az oregánót és a finomra vágott fokhagymát összekeverjük.
Ezzel a szűzpecsenyéket alaposan bekenjük és fél napig hűtőben érleljük.
A húsokat baconbe göngyöljük.
Olívaolajjal kikent tepsibe tesszük és előmelegített forró sütőben kb. 60 percig sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha kész, akkor alufóliába csomagolva fél óráig állni hagyjuk tálalás előtt.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
donaldduck
2012.07.27 20:32
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hétbors keveréket, morzsolt bazsalikomot, finomra vágott, szűzpecsenyéket alaposan, húsokat baconbe, szűzpecsenyéket, összekeverjük, előmelegített, szűzpecsenye, Olívaolajjal, bazsalikomot, olívaolajat, csomagolva, alufóliába, bazsalikom, göngyöljük, fokhagymát, Illedelmes, olívaolaj, fokhagyma, keveréket, szárított, morzsolt, oregánót, bekenjük, alaposan, érleljük, hagyjuk, húsokat, hűtőben, tesszük, szűzpecsenye, szelet bacon, szárított bazsalikom, oreganó, gerezd fokhagyma, olívaolaj,
|
|
|
|
|