Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 150 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megtisztított aprólékot a mellével együtt feltesszük főni annyi vízzel,hogy ellepje.A zöldséget is megtisztítjuk,vastag karikákra vágjuk és fokhagymával beletesszük a húslébe a fűszerekkel együtt Addig főzzük ,míg a hús teljesen leválik a csontról.Egyenletes lángon főzzük,nem forraljuk,hogy ne legyen zavaros.Ezután a csontokról leszedett húst elhelyezzük a tányérokban és sárgarépa karikákkal díszítjük. Gazdagíthatjuk négy részbe vágott kemény tojás-cikkekkel és zöldborsóval is. A még meleg kocsonyaléhez adjunk egy evőkanál kevés vízben feloldott zselatint is ha kell a kocsonyalét mégegyszer fűszerezzük.Végül a kocsonyalevet kétszer átszűrjük puha vászondarabon és ráöntjük a húsra.Jól kifagyasztva tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.29 08:39
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megtisztított aprólékot, mellével együtt, fűszerekkel együtt, csontokról leszedett, evőkanál kevés, kocsonyalét mégegyszer, kocsonyalevet kétszer, Pulykakocsonya, Gazdagíthatjuk, kocsonyalevet, megtisztított, kocsonyaléhez, vászondarabon, megtisztítjuk, pulykaaprólék, fokhagymával, petrezselyem, zöldborsóval, kifagyasztva, fűszerekkel, tányérokban, fűszerezzük, kocsonyalét, beletesszük, elhelyezzük, mégegyszer, feltesszük, pulykamell, karikákkal, feketebors, csontokról, Egyenletes, díszítjük, pulykaaprólék, pulykamell, sárgarépa, petrezselyem gyökér, zeller gumó, gerezd fokhagyma, zselatin, egész feketebors,
|
|
|
|
|