Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Kevés olajon megpirítom az apró kockákra felvágott hagymát, hozzáadom a kinyomkodott / a lét még használni fogom / gombát és a karikára vágott sárgarépát s együtt pirítom egy ideig kb: 4-5 percig. Megsózóm és borsozom,ezután adom hozzá a rizst s elkeverem és felöntöm vízzel,Kb: 1.4 -1.6 literrel. Puhára főzöm. Amikor már puha,akkor besűrítem. A tejfölt és a lisztet alaposan,csomómentesen elkeverem ,kevés 1-2 ek-nyi főző lével hígítom.A forrásban lévő levesbe öntöm és pár percig főzöm. A főzés legvégén teszem bele az aprított tárkonyt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ízlés szerint, aki szereti, egy kevés citromlevet is tehet bele tálaláskor.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.07 07:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apró kockákra, karikára vágott, lisztet alaposan, forrásban lévő, főzés legvégén, aprított tárkonyt, kevés citromlevet, erdeigombaleves, csomómentesen, kinyomkodott, citromlevet, tálaláskor, sárgarépát, megpirítom, sárgarépa, használni, felvágott, hozzáadom, elkeverem, elkeverem, szárított, Tárkonyos, besűrítem, forrásban, beáztatva, Megsózóm, aprított, kockákra, borsozom, karikára, legvégén, felöntöm, tárkonyt, közepes nagyságú hagyma, szál sárgarépa, rizs, liszt, tejföl, olaj, ízlés szerint friss tárkony,
|
|
|
|
|