Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst vágjuk fel nagyobb kockákra.A zöldségeket daraboljuk fel vastagabbra.A bacont vágjuk kisebb kockákra.A feldarabolt zöldségeket enyhén sózzuk meg és keverjük össze.A feldarabolt húst ízlés szerint sózzuk,és szórjuk meg őrölt borssal, majd hagyjuk egy kicsit állni. Ezután szórjuk meg a kukoricaliszttel.Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat,majd tegyük bele a húst,és süssük pirosra.Amikor már kezd színt kapni,keverjük hozzá a felkockázott bacont, és így süssük pirosra.Az elősütött húst a zsiradékkal együtt tegyük bele egy tepsibe és szórjuk meg az apróra vágott fokhagymával. Az előzőleg feldarabolt zöldségeket helyezzük a hús köré, majd ízlés szerint szórjuk meg a zsályával és az egész rozmaringgal.Végül öntsük fel a marhahúslevessel,és fedjük le a tepsit fóliával. Helyezzük előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten pároljuk kb.45 percig. ezután vegyük le a fóliát,és süssük szép pirosra.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Marhahúslevest helyettesíthetjük marhahús kockából készített lével.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.27 10:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst vágjuk, zöldségeket daraboljuk, bacont vágjuk, feldarabolt zöldségeket, feldarabolt húst, kicsit állni, serpenyőben hevítsük, felkockázott bacont, elősütött húst, zsiradékkal együtt, apróra vágott, előzőleg feldarabolt, egész rozmaringgal, tepsit fóliával, kukoricaliszttel, marhahúslevessel, Marhahúslevest, kukoricaliszt, előmelegített, hőmérsékleten, marhahúsleves, felkockázott, fokhagymával, zöldségekkel, rozmaringgal, zöldségeket, feldarabolt, zsiradékkal, zöldségeket, vastagabbra, feldarabolt, serpenyőben, zöldségeket, feldarabolt, sertéssült, sertéscomb, Fokhagymás, lilahagyma, paszternák, daraboljuk, sertéscomb, bacon, kukoricaliszt, sárgarépa, gerezd fokhagymy, lilahagyma, paszternák, burgonya, őrőlt fehérbors, zsálya, rozmaring, marhahúsleves, olivaolaj,
|
|
|
|
|