Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 10 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát karikára szeljük, üvegesre pároljuk, hozzáadjuk az ételízesítőt és a bazsalikomot, majd felengedjük vízzel (kb. 2 l). Elkészítjük a lisztes, tejfölös habarást és beleöntjük a levesbe. Forraljuk és már tálalhatjuk is. Jó étvágyat!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Olcsó de finom leves!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szonoczky
2014.06.24 19:27
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát karikára, ételízesítőt, bazsalikomot, tálalhatjuk, ételízesítő, felengedjük, vöröshagyma, Elkészítjük, bazsalikom, hozzáadjuk, beleöntjük, Forraljuk, üvegesre, karikára, tejfölös, étvágyat, habarást, pároljuk, levesbe, lisztes, hagymát, szeljük, vízzel, tejföl, csipet, leves, finom, vöröshagyma, tejföl, liszt, csipet bazsalikom, ételízesítő,
|
|
|
|
|