Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az 1x1 cm nagyságú kockára felvágott sertés lapockát felhevített margarinon megpirítjuk. Hozzákeverjük a tárkonyt, picit sózzuk, felöntjük kevés vízzel és lefedjük.
Időnként megkeverve, mindig csak annyi vizet öntünk alá, hogy le ne égjen. Mikor a hús megpuhult, 1 liter vízzel, a tejföllel és a liszttel elkevert Gombakrémlevessel felöntjük és kiforraljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaláskor citromkarikákat teszünk a leves tetejére. Friss ropogós kenyérrel kínálhatjuk
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.30 18:57
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
liszttel elkevert, leves tetejére, citromkarikákat, Gombakrémleves, Hozzákeverjük, kiforraljuk, megpirítjuk, kínálhatjuk, felhevített, sertésragu, margarinon, megkeverve, Tálaláskor, megpuhult, felöntjük, kenyérrel, tejföllel, felvágott, felöntjük, lapockát, Időnként, lefedjük, tárkonyt, nagyságú, evőkanál, liszttel, elkevert, kiskanál, csomag Knorr Gombakrémleves, tejföl, citrom, Ráma, evőkanál liszt, sertés lapocka, kiskanál tárkony,
|
|
|
|
|