Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sonkatököt alaposan megmossuk, kikanalazzuk a magját és feldaraboljuk. A tepsibe alufóliát vagy sütőpapírt teszünk, hogy a tökről lecsurgó méz ne égjen bele a tepsibe.
Elhelyezzük a sütőlapon a sonkatökdarabkákat, és egyesével lecsurgatjuk őket mézzel. 180ºC-ra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a tökdarabkák megpuhulnak, illetve a méz szépen karamellizálódik.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Bármilyen méz jó, de akáccal az igazi.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 17:50
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sonkatököt alaposan, tepsibe alufóliát, tökről lecsurgó, tökdarabkák megpuhulnak, karamellizálódik, előmelegített, feldaraboljuk, lecsurgatjuk, kikanalazzuk, tökdarabkák, megpuhulnak, Elhelyezzük, sonkatököt, sütőpapírt, egyesével, alufóliát, sütőlapon, megmossuk, Bármilyen, alaposan, sonkatök, lecsurgó, akáccal, illetve, sütőben, tepsibe, sütőtök, közepes, teszünk, tepsibe, közepes méretű sonkatök,
|
|
|
|
|